top of page
Putsies-7.jpg

Veelgestelde vragen

Ik kan mij goed voorstellen dat je wat vragen hebt over mijn (h)eerlijke bites. Daarom heb ik de meest voorkomende vragen en uiteraard ook de antwoorden hieronder verzameld voor je. 

Nutty Nutcake
Vraag & Antwoord

Wat is je bezorggebied?

Ik werk het liefste lokaal. Daarom is mijn standaard bezorggebied De Brabantse Wal (inclusief Steenbergen). Ligt jouw organisatie of woonadres buiten dit gebied, neem dan even contact op. Als het een grotere bestelling is, dan kunnen we samen een goede afspraak maken. Je mag het natuurlijk ook altijd komen afhalen.

 

Wat zit er zoal in jouw Nutty Nutcake?

Ik maak alleen gebruik van gezonde en pure ingrediënten. Ik gebruik tarwe volkorenmeel van de molen uit Halsteren, pure amandeldrink, dadels, walnoten, 100% pure appel- en perenstroop, speculaaskruiden, kaneel, bakpoeder en heel veel liefde!

Wat maakt dat de Nutty Nutcake gezond is?

De verschillende ingrediënten van de Nutty Nutcake hebben allemaal zo hun eigen voordelen. Daarnaast gebruik ik sowieso geen ongezonde ingrediënten of lege calorieën. Uiteraard zit er wel suiker in de Nutty Nutcake, maar dit zijn alleen de van nature in vruchten en fruit aanwezige suikers. Goed voor een duurzame energieboost. Hieronder vind je per ingrediënt de voordelen:

 • Dadels - Ondersteund de processen in de hersenen, rijk aan vitamine B6, ontstekingsremmend, goed voor de botten, rijk aan vezels.

 • Volkoren Tarwemeel - Verlaagt het risico op hart- en vaatziekte en diabetes type 2, omdat het langzame koolhydraten zijn, die wel energie geven, maar geen plotselinge bloedsuiker piek veroorzaken.

 • Amandeldrink - Rijk aan Vitamines en Calcium.

 • 100% pure appel/perenstroop - Rijk aan Ijzer.

 • Walnoten - Bevatten veel van het essentiële vetzuur Omega 3, daarnaast bevatten ze ook goede voedingstoffen voor de hersenen. 

 • Kaneel - Een krachtige antioxidant die ook ontstekingsremmend werkt. 

Zoals je ziet, biedt de Nutty Nutcake voldoende voordelen om de naam, gezond tussendoortje, met eer te dragen. Het ondersteunt een stabiel en hoog energieniveau en draagt bij aan gezonde hersenen en een sterk hart. Een belangrijke kanttekening hierbij is dat de Nutty Nutcake nooit een vervanging is voor een gezond voedingspatroon.

Als ik een extra ingrediënt toevoeg, zitten er dan geen walnoten bovenop?

Zeker wel! Het heet niet voor niets de Nutty Nutcake. Het extra ingrediënt gaat mee in de mix. 

Help! Ik lust geen walnoten... wat nu?

Geen probleem. Speciaal voor mensen die geen walnoten lusten heb ik de Nutless Nutcake. Stuur me daarvoor even een persoonlijk berichtje

Ik ben allergisch voor noten, heb je ook iets voor mij?

Helaas heb ik niets voor mensen met een notenallergie. Niet omdat ik het niet kan maken, maar omdat ik zoveel met noten werk dat ik niet kan garanderen dat mijn producten sporenvrij zijn. Daarom kies ik voor veiligheid. 

Hoelang is de Nutty Nutcake houdbaar?

Uiteraard is het belangrijk dat je de Nutty Nutcake is een goed afgesloten trommel en donker bewaart. De bewaarvoorschriften zijn een minimum. De Nutty Nutcake is een vers product zonder toevoegingen, dus soms heb je mazzel. Kijk, ruik en proef, want anders is het zonde :-)

 • In een trommel - 5 dagen

 • In de koelkast - 7 dagen

 • In de vriezer - 3 maanden (vergeet de Nutty Nutcake niet eerst even te snijden)

Op welke dagen lever je?

Omdat ik alles vers bak op bestelling heb ik gekozen voor 2 vaste leverdagen. De dinsdag en de vrijdag. Heb je een speciale bestelling voor een andere dag of een traktatie, stuur me dan even een berichtje. Ben je in de buurt? Dan mag je uiteraard ook jouw Nutty Nutcake zelf komen ophalen. Als je het even laat weten, dan zet ik de koffie en thee alvast klaar. 

Waar worden de Nutty Nutcakes gemaakt?

In mijn eigen keuken in Bergen op Zoom. Gewoon lekker thuis. Gezellig, eerlijk en puur.

Welke allergenen zitten erin?

 • Elke Nutty Nutcake bevat gluten en noten

 • De Nutty Nutcake is vegan (m.u.v. chocolade en noten) en lactosevrij

 • De Inkiebar bevat noten en pinda's en is glutenvrij en lactosevrij

 • De Oomphy Orange bevat gluten en noten en is vegan en lactosevrij

Wat zijn de bezorgkosten?

 • Binnen het bezorggebied - €5,-

 • Buiten het bezorggebied reken ik €0,30 per kilometer.

Wat kost jouw heerlijke Nutty Nutcake?

De Nutty Nutcake kost €12,50 per stuk. Je haalt er 10 dikke plakken of 12 normale plakken uit. Voor een extra ingrediënt in de mix reken ik €2,50 extra per Nutty Nutcake.

bottom of page